• Kom langs in onze showroom
    Beleef het in Groningen
  • Smit Tegels
    Ontzorging van A tot Z
  • Smit Tegels
    Van inspiratie naar realisatie

De showroom van Smit Tegels

Ruim assortiment van wand- en vloertegels
Graag nodigen wij u uit om ons totale productassortiment te komen bekijken in onze ruime showroom van 1000 m2. Wij verrassen u graag met de vele mogelijkheden die wij voor u bij Smit Tegels te bieden hebben: tegels met hoge kwaliteit en een exclusief karakter. Zo weet u zeker dat u altijd een tegel kiest die lang mee gaat en lang mooi blijft. En dat is natuurlijk een belangrijke eis voor een langetermijninvestering. Tegels zien, voelen en ervaren? Breng dan een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Groningen. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan wand- en vloertegels. Particuliere en zakelijke klanten zijn altijd van harte welkom zonder afspraak. Als u er zeker van wilt zijn dat er een specialist beschikbaar is, kunt u bij ons telefonisch een fysieke afspraak inplannen.

Wand en vloertegels van hoge kwaliteit verhogen sfeer en uitstraling

De juiste tegels bepalen de sfeer en het gebruiksgemak in een ruimte of dit nu de woonkamer, badkamer, toilet of keuken is. Daarom is het belangrijk om enkel met de beste tegelmerken te werken. Of wij nu een badkamer verbouwen of renoveren, of een woonkamer voorzien van een nieuwe vloer. Wij gebruiken alleen de top merken in de tegelbranche.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook andere tegels leveren als u dat wenst. Heeft u elders de tegel van uw dromen gevonden? Geen enkel probleem! Door ons uitgebreide netwerk van fabrikanten en tegel dealers vinden wij altijd een geschikt alternatief of zorgen we dat we de door u gewenste tegel kunnen leveren. Zo kunnen al uw woonwensen op tegelgebied altijd worden gerealiseerd door Smit Tegels.

In onze showroom vindt u wand- en vloertegels van de topmerken, zie merken pagina voor meer informatie.

Kopers keuzetrajecten

Ook voor koperskeuze trajecten bent u bij Smit Tegels aan het juiste adres. De verscheidenheid aan merken, kleurtinten en formaten maakt Smit Tegels de perfecte aanbieder voor het vinden van uw ideale tegel. Wij kunnen u de basis tegelkeuzes aanbieden, maar ook een offertetraject voor een keuze op maat is mogelijk. Hierdoor krijgt de consument altijd zijn of haar droom tegelkeuze voor de badkamer, het toilet en de keuken of andere ruimte binnen de geplande bouwstroom van de aannemer.

Kom gerust zonder afspraak langs in onze showroom of bel: 050-5490737

Openingstijden showroom Smit Tegels

De showroom en tegelzetbedrijf Smit zijn gemakkelijk bereikbaar en te vinden op het industrieterrein Eemspoort.

Onze showroom is elke werkdag én op zaterdag geopend. U kunt tijdens de openingstijden gewoon bij ons langskomen zonder een afspraak te maken. De koffie, de familie Smit en goed advies staan voor u klaar.

De showroom is geopend op:

 

Ma.13:00 - 17:00 uur
Di.10:00 - 17:00 uur
Wo.10:00 - 17:00 uur
Do.10:00 - 17:00 uur
Vr.10:00 - 17:00 uur
Za.10:00 - 16:00 uur
Zo.gesloten
kwaliteit stapels smit tegels
Kwaliteit
Tegels kiezen, dat doet u in onze eigen showroom uit de ruime collectie van vooraanstaande merken van o.a. Sphinx, Mosa, Bisazza en Cassalgrande Padana. Tevens is Smit Tegels exclusief dealer van Motto by Mosa.
kennis smit tegels
Kennis
Kom vrijblijvend eens kijken en laat u deskundig door ons adviseren over de vele mogelijkheden. 
kunde smit tegels
Kunde
Ons tegelzetbedrijf realiseert de meest uiteenlopende projecten. Groot of klein, iedere opdracht heeft telkens weer de uitdaging van de perfectie in zicht.

Bereikbaarheid

De showroom en tegelzetbedrijf Smit zijn gemakkelijk bereikbaar en te vinden op het industrieterrein Eemspoort.
Smit Tegels Groningen B.V.
Jeverweg 2-7 Groningen
T: 050 5490737

Plan uw route

Openingstijden

Ma.13:00 - 17:00 uur
Di.10:00 - 17:00 uur
Wo.10:00 - 17:00 uur
Do.10:00 - 17:00 uur
Vr.10:00 - 17:00 uur
Za.10:00 - 16:00 uur
Zo.gesloten

Contact

Telefoon: 050-5490737
E-mail: info@smittegels.nl

Adres Jeverweg 2-7 9723 JE, Groningen

Postadres Postbus 5042 9700 GA Groningen

Volg ons 

erkend leerbedrijf smit tegels
www 5 star logo
telefoon smit tegels logomail smit tegels logo
cross